Jogi nyilatkozatok

A www.kriokft.hu honlap (továbbiakban: honlap) és az azon található tartalom (beleértve: szöveg, grafika, kép, szoftver, adatbázis, videó, hanganyag) használatának kizárólagos joga teljes egészében a Krio Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: Kiadó, székhely: 7800 Siklós, Széchenyi utca 61.).
Azzal, hogy belép a honlapra, elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a honlapnak. A Kiadó fenntart minden olyan jogot - így különösen a tulajdonosi és a szerzői jogi védelem alapján fennálló jogait - amelyet kifejezetten nem ruház át a honlap látogatója számára.
A honlap bizonyos részei csak előzetes regisztráció után érhetőek el.
A WEB lap sütiket használ, amely kizárólag a Google Analitics szolgáltatásaira terjed ki. A honlap, annak tartalma a Kiadóval írásban megkötött eltérő megállapodás hiányában az alábbiak szerint használható fel. A honlapon közzétett tartalom a honlapra való hivatkozással, az átvevő mű jellege és célja által indokolt terjedelemben szabadon felhasználható. Az oldal cikkeiben idézett személyek a másodközlésből nem hagyhatók ki, az idézetek nem módosíthatók.
Egyebekben a honlapot és annak tartalmát tilos többszörözni, terjeszteni, nyilvánossághoz közvetítetni bármilyen módon, változatlan formában is; kimásolni; abból tilos adatbázist létrehozni, tilos a belőle nyert információkból harmadik személy részére szolgáltatást nyújtani, azokkal tilos saját üzletszerű tevékenységet végezni, továbbá tilos oly módon használni, amely Kiadó jogait sérti vagy veszélyezteti.
A honlap látogatója felelős minden olyan kárért, amely a jogszerűtlen, a rendeltetésellenes vagy szerződésellenes használat következménye. A felhasználásra vonatkozó rendelkezések megsértése polgári jogi és büntetőjogi következményeket von maga után.
Kiadó szavatolja, hogy a honlapon található tartalom teljes mértékig összhangban van a hatályos jogszabályokban foglalt rendelkezésekkel, különös tekintettel a szellemi alkotásokra és az adatvédelemre vonatkozó jogszabályokra. Valamennyi honlapon található adat nyilvános, bárki számára hozzáférhető, ezért annak megjelenítéséhez harmadik személy hozzájárulása nem szükséges.
Kiadó a honlap adattartalmának hitelessége és pontossága érdekében minden tőle telhetőt elkövet, és a lehető legnagyobb körültekintéssel jár el, azonban a közzétételből eredő esetlegesen bekövetkező károkért mindennemű felelősséget kizárja.
Amennyiben Ön a saját honlapján a honlapra (vagy annak bármelyik elemére) mutató linket kíván elhelyezni, azt kizárólag a Kiadó előzetes írásbeli hozzájárulásával teheti meg.
A honlap harmadik személyek által üzemeltetett honlapokra mutató linkeket is tartalmaz, amelyek tartalmáért Kiadó semmiféle felelősséget nem vállal!

   Impresszum   Jogi nyilatkozat

   Ma 2023. 11. 29. szerda, Taksony napja van. Boldog névnapot kívánunk!

   Krio Pékség - 7800 Siklós, Széchenyi u. 61.
   

© ® All rights resrved: